Martini met bloedend hart
Benodigdheden:
- 2 gram droge vermouth
- 8 gram premium gin
- ijsblokjes
- 4 ingelegde baby bietjes
- 4 prikkertjes
Aan de slag:
1.Koel de vier martini glazen in de diepvries.
2. Voeg de vermouth toe en verdeel over de vier glazen. Draai je glas rond zodat er een laagje op het glas ligt.
3. Doe de gin in een cocktailshaker die gevuld is met ijs. Schud tot de drank gekoeld is. Verdeel over de glazen.
4. Werk af met een spies met ingelegde baby bieten.
Oogballen
Benodigdheden (voor 4 tot 6 glazen):
- Een bakje lychees
- Een fles cranberrysap
- Een bakje blauwe bessen
- Een ijsblokjesvorm
Aan de slag:
1. Pel de lychees.Maak een sneetje in de lychees en haal de pit er voorzichtig uit.
2. Steek 1 of 2 blauwe bessen (afhankelijk van de grootte) in de holte van de lychee.
4. Voeg de lychees met blauwe bessen in een ijsblokjesvorm en doe er wat water bij.
5. Stop de ijsblokjesvorm in de vriezer en laat de oogballen ongeveer een uur bevriezen.
6. Schenk de cranberrysap in een glas.
7. Haal de oogballen uit de vriezer.
8. Stop de oogballen in het glas bij het sap.
By martha stewart & girlscene
Geen opmerkingen:
Een reactie posten