How to?
Benodigdheden:
- Glycerine
- Honing
- Gember
- Kaneel
- Kruidnagel
- Havermout
- Kamille thee
- Yoghurt potjes (ovale vormen)
Aan de slag:
Honing-gember zeepje
1.Voeg voor elk kopje glycerine 1 theelepel honing en 2 snuifjes gember toe.
2. Giet in het yoghurt potje en laat opstijven (ongeveer 1 cm).
Kaneel-kruidnagel zeepje
1. Voeg voor elk kopje glycerine 2 snufjes kaneel en 2 snufjes gemalen kruidnagel toe.
2. Giet in het yoghurt potje en laat opstijven (ongeveer 1 cm).
Havermout-honing zeepje
1. Voeg voor elk kopje glycerine 1 theelepel honing, 2 snuifjes gember en 2 theelepels havermout toe.
2. Giet in het yoghurt potje en laat opstijven (ongeveer 1 cm).
Honing-gember en kamille zeepje
1. Doe hetzelfde als bij de honing-gember zeepjes, maar voeg nog 1/4 theelepel kamillethee bij.
2. Giet in het yoghurt potje en laat opstijven (ongeveer 1 cm).
3. Wanneer alle zeepjes opgesteven zijn, druk dan aan de zijkanten en op de bodem van de vorm om de zeep los te maken.
By http://www.marthastewart.com
Geen opmerkingen:
Een reactie posten