17 mrt 2012

Toblerone Vulling

How to?

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0-hq2WW-kfC2VZR8MNC4obSPnygFbim-h7e9EeAhZaBBNNsVjuEndDn9iVnt49yyxT9-HN-iEt9foFqovd94wSTjG_f_CCwxPqfmrAfkNyj8iCl8SzbY28BUVd9K0EbtnAHdCH4sO82g/s400/DSC03328.JPG


Benodigdheden:
 - 300 gr. Toblerone
 - 300 ml slagroom
 - 1 zakje slagroomversteviger

Aan de slag:
1. Verwarm in het pannetje de slagroom, maar breng de slagroom niet aan de kook.

2. Laat de Toblerone chocola smelten in de opgewarmde slagroom, af en toe even doorroeren met de pollepel.

3. Giet het chocolade-slagroom mengsel en het zakje slagroomversteviger in de beslagkom en klop het mengsel tot een mousse.

4. Maak de schone theedoek nat onder de kraan en wring de theedoek vervolgens stevig uit, bedek de beslagkom met de vochtige theedoek en laat de Toblerone vulling daarna zeker een uur opstijven in de koelkast.

5. Steek de vulling in de cupcake: lees hier


By http://www.cupcakesenmuffins.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten