16 feb 2012

Vogel vettaartjes

How to?

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgz_1EKSfetdSBqAnDyZSF6JO14xdb-dyWkUVyHgFJo-2RleKoF4Pgh0zgZNKL0qDPSAkm4lj_iND-OHqPxL50IP4DzH0pe2Ap-8nk93U42jyz5U3GiOnWfeA0WsUiex-0HWABWf0pV3nM/s320/IMG_6818.JPG



Benodigdheden:
- Vast frituurvet
- Verschillende vogelzaden
- Cake- of taartvorm


Aan de slag:
1. Smelt het frituurvet in de pan, zet je vuur niet te warm.

2. Roer de zaden erdoor.

3. Nu kun je het vet in je taartvorm gieten

4. Laat het vet opstijven. Wanneer je taart voldoende gesteven is, kun je hem op een bordje zetten, of een kartonnen onderlegger zoals deze:

http://www.kartonnage-geyskens.be/Images/rondels.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten