29 feb 2012

Berry Mascarpone Crème

 How to?

http://my.loudclick.net/Sites/5732/WWW/Assets/Images/dessert/berrymarscaponecupcakes2.png 


Benodigdheden:
 - 1 ei
 - 3 eetlepels bloemsuiker
 - 250 g mascarpone
 - 1 dl room (minimum 40% vetgehalte)
 - Gelatine
 - Bakje frambozen

Aan de slag:
1. Klop de eierdooier met de bloemsuiker op.

2. Nu kun je de mascarpone er luchtig onder kloppen.

3. Klop je room op en spatel ze ook onder het mengsel.

4. Los je blaadje gelatine op in lauw water, en doe het ook erbij.

5. Mix of plet je (hoeveel = afhankelijk van persoonlijke smaak, proef!) frambozen als laatste om ze dan ook onder het mengsel te roeren. Zorg ervoor wanneer je ze plet, dat je geen grote stukjes over laat, zodat het mengsel vlot door je spuitmondje gaat.

6. Het mengsel kan nu in de spuitzak, klaar om op je cupcakes op te fleuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten